Inluminent Foundation

Ne jemi një komunitet që duam të ndryshojmë mënyrën sesi Bota ju jep njerëzve mundësi!

Ne besojmë se çdo njeri ka të drejtën t’i jepen mundësi për të ndriçuar rrugën drejt suksesit dhe një jete dinjitoze!

Vizioni ynë

Marketet e punës apo kërkimet mjekësore vetëm nuk mund të sjellin ndryshimet që ne duam të sjellim kundrejt varfërisë. Më shumë se 2 bilion njerëz në botë nuk kan akses në të mira materiale apo shërbime si të gjithë, mundësi për të ndjekur studimet apo lirinë për të marrë pjesë në ekoniminë e vendit ku ata jetojnë. Ne jemi këtu për të ndryshuar këtë fakt! Vizioni ynë është të hapim një dritare suksesi ku njerëzve që nuk kan patur të gjitha mundësitë si të tjerët të kenë më tepër mundësi për të arritur suksesin. Ne jemi këtu për të gjetur njerëz të cilët kan kompani dhe që kan të njëjtin mentalitet si ne, të duan të shohin ndryshim, të krijojnë vende pune, mundësi për njerëz që nuk e kan patur të mundur dhe të sjellin ndryshim!

Historia jonë

Ne jemi një grup global sipërmarrësish që ndajmë një mision, të promovojmë filantrofinë, të japim mundësi atyre njerëzve që zëri i tyre nuk është dëgjuar, ata që në rankimin e hierarkisë sociale konsiderohen të papërfillshëm prej mentalitetin momental social. Investimi në njerëzit e duhur, në vizionet e duhura dhe kompanitë që ofrojnë zgjidhje afatgjata dhe efektive!

Partnerët tanë

Në fillimet tona, vizioni ynë ishte krijimi i një fondi për njerëzit që ishin në nevojë, i suportuar nga një komunitet global filatrofistësh të cilët ishin të gatshëm të investonin në një zgjidhje e cila ishte ndryshe. Ne i quajmë dhuruesit tanë “Partnerë” dhe i trajtojmë si të tillë, pasi ideja jonë është investimi së bashku në një për një ndryshim afatgjatë. Partnerët tanë vijnë nga anë të ndryshme të Botës si insitucione, ashtu edhe invesititorë individualë të cilët ndajnë të njëjtin mendim me ne, për një ndryshim thelbësor të mënyrës sesi gjërat aktualisht funksionojnë.

Çfarë bëjmë ne?

NE INVESTOJMË NË KOMPANI ME POTENCIAL TË LARTË

Investojmë në kompanitë që janë duke hedhur hapat e para, produktet dhe shërbimet e të cilave mundësojnë njerëzit në nevojë të transformojnë jetën e tyre. Ne gjithashtu suportojmë kompanitë me mjetet, rrjetin e duhur të njerëzve për assitence teknike dhe strategjike për të drejtuar këta njerëz drejt një zgjidhjeje afatgjatë kundër pabarazisë ekonomike.

NE ZHVILLOJMË LIDERAT E RINJ PË TË LUFTUAR KUNDREJT PABARAZISË EKONOMIKE

Ne zhvullojmë liderat e së ardhmes, me aftësitë, determinimin dhe imagjinatën morale për të sfiduar sitatën aktuale ekonomike. Një prej programeve tona është pajisja e tyre me dije, një sistem suporti, njohuri praktike për të arritur potencialin e tyre të plotë për të sjellë një ndryshim në shoqëri.

NE KRIJOJMË PLATFORMA QË SJELLIN NDRYSHIM

Ne kemi nisur me projektin Iluminent, i cili konsiston në një bashkëpunim midis njerëzve të cilët ndajnë ideale të njejta lidhur me pabarazinë ekonomike, ku gjithësecili prej nesh, përpiqet gjithnjë të gjejë mënyra të reja për të krijuar hapësira ku njerëzit të kenë sa më shumë mundësi punësimi dhe për të ndryshuar rrjedhen e jetës së tyre.

Do të dish më tepër sesi të bëhesh një investitor në Iluminent Foundation?