Inluminent Foundation

Misioni ynë

Nis me mbështetjen ndaj njerëzve që nuk kan patur të njëjtat mundësi si të gjithë, dëgjimi i zërave të harruar dhe mbi të gjitha njohja e potencialit aty ku shumë njerëz e kan anashkaluar dhe nuk e kan vlerësuar.

Kërkon investimin si një mënyrë për të bërë më shumë, për të hapur dritare të reja mundësisht jo thjesht si një bamirësi, të guxosh të shkosh aty ku marketet kan dështuar dhe ku nuk është dhënë zgjidhje. Kapitali ynë na ndihmon të punoj për ne, jo të na kontrollojë.

Na jep mundësi të gjykojmë sipas imagjinatës së moralit tonë, për t’i dhënë botës mundësinë t’i shohim gjërat ashtu si janë dhe mundësinë për të imagjinuar botën sesi mund të jetë. Të ndërtojmë për një të ardhme më të mire pa patur frikë edhe të rrëzohemi, nëse kjo do të thotë të ngrihemi sërish të fortë.

Kërkon determinin, durim, mirësi dhe shtysë, të bëjmë atë që duhet jo atë që është më e thjeshtë

Iluminent: të hedhim dritë mbi jetë që kan shumë kohë në errësire, të krijojmë një levizje e cila i jep njerëzve shpresë dhe rezultate për të jetuar një version me të mirë të jetë së tyre!

Ne duam të krijojmë impakt mbi jetën e njerëzve!